tiina_puputti

Kamera-lehden digilehden vastaava toimittaja Minna Jerrman soitti minulle viime vuoden lopulla ja kysyi lähtisinkö bloggariksi uusituille Kamera-lehden sivuille ja uuteen digilehteen. Minun ei tarvinnut kauaa miettiä, koska olihan tämä taas uusi haaste ja uusi kokeilu.

Ajatukseni blogista tiivistyi siihen, että bloggaan “valokuvaukseen liittyvistä ilmiöistä, ihmisistä, kuvista ja kommelluksista – niistä asioista, jotka ovat saaneet minut pohtimaan, tekemään uusia oivalluksia, ja jotka koen tärkeiksi ja jakamisen arvoisiksi.”

Vietin heinä-elokuun vaihteessa viikon Pietarissa. Kiertelin lähinnä kaduilla, kuvasin ja nautin kaupungin tunnelmasta. Minua kiinnosti tutkia, millaista olisi kuvata kaduilla laajakulmaisella objektiivilla ja sitä selvittelinkin Pietarissa.
Lue tunnelmia ja katsoa kuvia Kamera-lehden sivuilta.