Webinaarit

to 8.2.2024 klo 18 – 20
Valokuvauksellinen henkilövalaisu – tarkenna studiohenkilövalaisua

Oletko jo kuvannut jonkin verran henkilöitä studiossa ja kaipaat lisää vinkkejä siihen, mitä huomioida henkilövalaisun kehittämisessä valokuvauksellisemmaksi, kolmiulotteisemmaksi ja kasvojen muodot pyöreästi esiin tuovaksi?

Tässä webinaarissa kurssin vetäjä käy läpi konkreettisesti valaisten läpi yksityiskohtia, joita huomioimalla ja harjoittelemalla etenet valaisutaidoissasi. Tämä webinaari on täsmäisku henkilövalaisun yksityiskohtiin studiossa.

Järjestäjä: Helsingin Kameraseura

ILMOITTAUDU

to 29.2.2024 klo 18 – 20
Päästä varpaisiin – Yksityiskohtien huomiointia mallien asennoissa

Kaipaatko lisää vinkkejä siihen, kuinka ohjaat kuvattaviasi tavoitteen mukaisiin asentoihin ”päästä varpaisiin”?

Tärkeimpiä asioita henkilökuvassa ovat siitä välittyvä tunne ja tarina. Kuvattavan asento tukee tunneilmaisua ja kertoo samaa tarinaa. Tässä webinaarissa kurssin vetäjä käy läpi konkreettisesti läpi eri kehon osien asentoja, jotta ne ovat lopullisessa kuvassa aikaa kestävästi ja valokuvauksellisesti mittasuhteet säilyttäen. Muistilista asentojen perusteista antaa sinulle varmuutta kuvaustilanteessa ja vapauttaa energiaa mallisi kohtaamiseen, jotta saat kuvaasi ne tärkeät asiat: tunteen ja tarinan. Tämä webinaari on täsmäisku varpaiden asennoista pään kallistuskulmiin.

Järjestäjä: Helsingin Kameraseura

ILMOITTAUDU

to 2.5.2024 klo 18 – 20
Valo ja vermeet miljööhenkilökuvauksessa

Kesä ja miljööhenkilökuvauksen kausi ovat käynnistymässä. Kaipaatko vinkkejä siihen, millaisella kalustolla kannattaa lähteä sisä- ja ulkomiljöiden henkilökuvauksiin? Kaipaatko vinkkejä siihen, missä mitäkin kannattaa käyttää ja miksi?

Tämä webinaari on täsmäisku miljööhenkilökuvauksen valaisuun niillä periaatteilla, että lopullinen kuva näyttää kuin vallitsevassa valossa kuvatulta, vaikka siinä olisi käytetty lisävalonlähteitä.

Järjestäjä: Helsingin Kameraseura

ILMOITTAUDU