Valokuvauskurssit lähiopetuksena

Valo, tarina, tyyli, tunnelma ja tila henkilökuvauksessa – Henkiökuvauksen ja -valaisun koulutuskokonaisuus (3 op)

Lähiopetusjaksojen päivämäärät:

  1. Valo, malli, tarina ja tunnelma studiokuvassa 9. – 10.3.2024
  2. Valo, malli, tila, tarina ja tunnelma miljöökuvassa 20. – 21.4.2024
  3. Valo, malli, tyyli, tarina ja tunnelma miljöökuvassa 18. – 19.5.2024

Etäopetuskertojen päivämäärät:

  • keskiviikkona 17.4. klo 18-21
  • keskiviikkona 15.5. klo 18-21
  • keskiviikkona 29.5. klo 18-21

Tämä koulutuskokonaisuus on valokuvaajalle, joka haluaa kehittää osaamistaan 5 kuukautta kestävässä opintokokonaisuudessa. Koulutukseen kuuluu 3 lähiopetusviikonloppua, etätehtäviä ja opetusjaksojen väleissä etänä pidettäviä kuvapalautteita. Opetuskerroilla on kouluttajan vetämiä kuvausdemoja, työpajatyöskentelyä ja kuvapalautetta.

Koulutuskokonaisuudessa käydään kevään aikana läpi studiossa ja erilaisissa miljööolosuhteissa muoto-, kuvitus- ja mainosmaisten henkilökuvien kuvaamisesta.

Studiossa havainnollistetaan erilaisten valokuvauksellisten valojen käyttöä mallin persoonaan esiintuomisessa, tarinankerronnassa ja tunnelman luomisessa. Erilaisissa sisämiljöissä tutkitaan huomaamatonta henkilön ja rekvisiitan valaisua, ja edetään niistä visuaalisempiin ja näyttävämpiin sovelluksiin. Erilaisissa ulko- ja sisämiljöissä käydään läpi eri aikakausien tyylejä ja sovelletaan niitä valokuvailmaisuun.

LUE LISÄÄILMOITTAUDU KURSSILLE


Päiväkurssi Helsingissä!

la 4.5.2024 klo 10 – 18
Graafinen visualisointi miljööhenkilökuvissa

Helsingin Kaapelitehtaalla ja sen lähiympäristössä voi toteuttaa graafisia ja pelkistettyjä visualisointeja erilaisiin henkilökuviin, joissa samalla näkyy tarina kuvattavan ilmeessä ja asennossa. Visualisoinnissa ja henkilövalaisussa huomioidaan miljöön vallitseva valo, ja tarvittaessa sitä muokataan omilla lisävalonlähteillä. Kurssilla käytetään kevyttä, helposti mukana kuljetettavaa kalustoa. Kurssipäivä koostuu kouluttajan vetämistä luento-kuvausdemonstraatioyhdistelmistä, kuvaustehtävästä ja yhteisestä kuvapalautteesta.

Järjestäjä: Helsingin Kameraseura

ILMOITTAUDU KURSSILLE