Tiina_Puputti_04

Kamera-lehden digilehden vastaava toimittaja Minna Jerrman soitti minulle viime vuoden lopulla ja kysyi lähtisinkö bloggariksi uusituille Kamera-lehden sivuille ja uuteen digilehteen. Minun ei tarvinnut kauaa miettiä, koska olihan tämä taas uusi haaste ja uusi kokeilu.

Ajatukseni blogista tiivistyi siihen, että bloggaan “valokuvaukseen liittyvistä ilmiöistä, ihmisistä, kuvista ja kommelluksista – niistä asioista, jotka ovat saaneet minut pohtimaan, tekemään uusia oivalluksia, ja jotka koen tärkeiksi ja jakamisen arvoisiksi.”

Uusimmassa blogissani havainnollistan savusaunakuvillani sitä, kuinka voi lähteä kuvaamaan esimerkiksi jotain kohdetta tai tapahtumaa monipuolisesti ja siten, että kuvista muodostuu kuvakokonaisuus.
Lue uusin blogi kokonaisuudessaan Kamera-lehden sivulta.

Tiina_Puputti_59