positive_susanne_salo-07

Lady POSITIVE ja itse tehdyt mustikkaspeculoosit – Susanne Salo toteutti viime keväänä unelmansa: hän osti POSITIVE -vaatemalliston ja liikkeen Kapteeninkatu 26:ssa. Pitkän linjan muotitoimittaja ja stailaaja tarjoaa nyt myös omaa vaatemallistoaan, jonka vaatteet tehdään ostajalleen mittatilaustyönä.

Kävin moikkaamassa Susannea kesällä hänen liikkeessään ja silloin saimme ajatuksen bloggari-illasta. Kun kaikkien aikataulut saatiin soviteltua syyskuun ensimmäiseksi torstai-illaksi, suuntasin minäkin Helsinkiin ja Kapteeninkadulle.

Iltamme alkoi ihanilla herkuilla ja Susannen tarinalla, kuinka hänestä tuli Lady POSITIVE.

positive_susanne_salo-09

Ja tiety päästiin hiplaamaan vaatteita 🙂 Liikkeessä on kaikista malliston vaatteista koko 40, jota voi sovittaa. Sovituksen jälkeen Susanne pohtii yhdessä asiakkaan kanssa tämän toiveiden mukaisista muutoskohdista; esim. hihat vai ilman, hihojen pituus, helman pituus jne. Liikkeessä on myös useita eri kangas- ja värivaihtoehtoja, joista voi valita itselleen mieleisen. Niihin kankaisiin en edes uskaltanut koskea, kun niitä ompelemattomia palasia on vielä useita kotonakin 🙂

positive_susanne_salo-14positive_susanne_salo-16

Ja sitten vaatemalliston esittelyn ja herkuttelun jälkeen jatkettiin valokuvauksen osuudella..
https://youtu.be/_TO8tL9G3p8

… jossa tutkittiin mm. sitä, miten kuvataan visuaalisempi ja valokuvauksellisempi henkilökuva blogiin ulkona. Illan emäntä mallistonsa mekossa pääsi oikeutetusti malliksi.

positive_susanne_salo-19positive_susanne_salo-18

Illan päätteeksi arvottiin POSE-kirja ja sen onnekkaaksi voittajaksi pääsi Hekku Hues of Black -blogin pitäjä. Onnea!

positive_susanne_salo-20

Ja tietty lopuksi otettiin taas ryhmäkuva. Jälleen kerran 🙂

positive_susanne_salo-21

Kiitos kaikille mukanaolleilla, oli hauska ja herkullinen ilta.

.. ja sen usein esiin tulleen mustikkaspeculoosin resepti löytyy mm. tästä, klik.