Osa ehkä muistaakin, että kerroin alkuvuodesta siitä, että valmistelen näyttelyä vuoden vaihteessa Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa kuvaamistani Behind The Scenes -kuvista. Erilaisten vaiheiden jälkeen olen vihdoin siinä pisteessä, että kuvat on kiinnitetty seinille ja näyttely on avautunut. Juuri uuden kauden kynnyksellä 🙂

Näyttely on siis esillä kauden 2016 – 17 Helsingin jäähallissa ja se on osa jäähallin 50-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Lähden maanantaina Kölniin, jossa on jälleen joka toinen vuosi järjestettävät suuret valokuva-alan messut (Photokina), mutta palaan tähän projektiin sen jälkeen ja kerron sitten tarkemmin, mitä kaikkea siihen on liittynyt. Mutta sitä ennen voit jo katsoa, millä meiningillä kuvia laitettiin seinille viime torstaina.

Suuret kiitokset vielä ystävälleni Katille ja kummitätilleni Ritvalle korvaamattomasta avusta <3 <3

https://youtu.be/5qnVDHaH1gI

Nuoret_Leijonat_valokuvanayttelyjuliste_Puputti