Valokuvauksen kesäkurssit

Snellman kesäyliopiston kesäkurssina:

14. – 16.6.2021
Iisalmen immeisiä ja kaikenlaisia hommia
Iisalmi (lähiopetus)

Mitä, missä, milloin, miksi ja kuka – kiinnostaako ihmisten kuvaaminen Sinua? Oletko miettinyt, miten saat ihmiskuviisi myös tarinallisuutta? Tai sitä, kuinka ihmisiä kuvataan, kun he tekvät jotain?

Tämä kurssi on juuri Sinulle, joka haluat oppia lisää siitä, kuinka kohdataan savolainen supliikki ja kuvataan se immeinen niin, se tekeminen näkkyy.

Tämä kurssi keskittyy henkilökuvaukseen ulkona ja sisällä. Tavoitteena on kuvata ”Iisalmen immeisiä” tekemisen keskellä, kenties kuvattaville tärkeissä paikoissa.

Kurssi koostuu kuvausdemonstraatioista, joilla havainnollistetaan henkilökuvaukseen liittyviä asioita. Lisäksi kurssilla kuvataan paljon itse Iisalmen immeisiä. Kurssiin kuuluvat myös yhteiset kuvapalautekeskustelut. Kurssiin ei kuulu järjestelmäkameran asetusten opetusta, eikä valokuvauksen perusteita.

Kurssin hinta: 255,00

Ilmoittaudu viimeistään: 31.5.2021

KESÄYLIOPISTON KURSSISIVUILMOITTAUDU KURSSILLE

Ahlman opiston kesäkurssina:

28.6. – 1.7.2021
Valaise tarina kuvaksi
Tampere (lähiopetus)

Kuinka luot erilaisella valon käytöllä tunnelmia kuvatarinoihin? Kuinka vangitset valon tai rakennat sitä itse tarinaan sopivaksi? Tällä kurssilla tarina on lähtökohta ja se visualisoidaan kuvaan valolla, sommittelulla, asettelulla ja ilmeellä. Kurssi on henkilökuvauksen kurssi ja ihmisiä kuvataan erilaisissa ympäristöissä sisällä ja ulkona.

Kurssi sisältää:
– yhdessä tehtäviä kuvausdemonstraatioita
– itsenäistä ja/tai pienryhmätyöskentelyä kuvaustehtävien parissa
– kuvapalautetta

Kurssipaikka: Ahlman Opisto, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Hinta: opetus + lounas: 305 €.

Täysihoito: 485/500 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen Ahlman Opiston kautta.

ILMOITTAUDU KURSSILLEAHLMAN OPISTON KURSSISIVU