Verkkokoulutus

VALOA JA VALAISUA – Valokerronnan keinoja studiohenkilökuvauksessa

Tämä kurssi sopii sinulle, joka olet jo kuvannut jonkin verran henkilökuvia studiossa ja haluat nyt oppia lisää valosta, valaisusta, valokerronnasta ja studiohenkilökuvauksesta yleensäkin.

27.10:

  • Ensimmäisellä kurssikerralla mennään suoraan asiaan: eli valoon, valaisuun ja valokerrontaan studiohenkilökuvauksessa. Jätämme tällä kerralla ihan perusteet ja aloitamme tutkimalla erilaisia valaisusovelluksia, joilla voidaan luoda henkilökuvaan erilaisia tunnelmia. Samalla käymme läpi myös muita kuvakerrontaan ja valokuvailmaisuun liittyviä osatekijöitä.
  • Kurssikerta koostuu kouluttajan tekemistä kuvausdemonstraatioista ja läpikäytäviä asioita havainnollistavista kuvaesimerkeistä. Tietenkin kurssilaiset osallistuvat opetukseen myös kysymyksillään ja omilla pohdinnoillaan.
  • Ensimmäisen illan päätteeksi Tiina jakaa kurssilaisille vapaaehtoisen kuvaustehtävän, joka palautetaan ennen seuraavan viikon kurssi-iltaa.

3.11:

  • Toinen kurssikerta alkaa osallistujien tekemien kuvien katsomisella ja yhteisellä kuvapalautteella. Tämän jälkeen kurssia jatketaan edellisen kerran mahdollisilla kertauksilla ja uusilla valosovelluksilla, vinkeillä studiohenkilökuvaukseen, kuvakerrontaan, asentoihin, sommittelun keinoihin jne.

Jos haluat kerrata studiohenkilökuvauksen ja valaisun perusteita, niin tutki Tiina Puputin Valo ja valaisu -kirjasta ensimmäinen luku.

Ajankohta: Ti 17.10. ja ti 3.11.2020, molempina iltoina klo 17.30–20.30.

Hinta: 103,00 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 87 euroa, nuoret 51 euroa.

Kurssi toteutetaan verkkokurssina, joten kaikki eri puolilta Suomea ovat tervetulleita mukaan! Kurssille otetaan korkeintaan 18 osallistujaa.

ILMOITTAUDU KURSSILLE