SNAP – Kuvaa parempia kuvia puhelimella 8. – 11.6.2020 verkko-opetuksena

Eikö ole mitään tekemistä näin kesän alussa? Lähde mukaan porukkaan ja opi ottamaan parempia kuvia puhelimellasi. Aloita kesälomasi kuvaamalla!

Fotarit-ohjelman vetäjän kesäkurssi yläkoulu- ja lukioikäisille nuorille: tältä kurssilta saat vinkit selfieihin, kivaan kuvaan kaverista ja söpöön kuvaan lemmikistäsi. Kurssilla käydään läpi myös, kuinka kuvaat kesäistä luontoa tai kivaa harrastusta. Lisäksi teemme myös lyhyen mobiilivideon, ja saat vinkit sen käsikirjoittamiseen ja tekemiseen.

Kurssi toteutetaan etäopetuksena. Kurssiin liittyy opettajan johdolla yhteisiä osuuksia, joissa havainnollistetaan käytännönläheisesti eri aiheiden kuvaamista. Lisäksi kurssilaisilla on itsenäisesti toteuttavia kuvaustehtäviä. Tehtävien jälkeen kuvat katsotaan yhdessä.

Kurssin yhteiset osuudet pidetään Microsoft Teamsin välityksellä. Verkkokurssilla tarvitaan tietokone, jossa on kamera, sekä mielellään kuulokemikrofoni. Kurssin kesto on 20 tuntia.

Kalusto:

  • puhelimet, tabletit
  • kuvien editointiapplikaatio: esim. Snapseed (ilmainen)

Hinta: 220 € sis. opetus. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Kurssin peruuntuessa verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

Kurssin järjestää Ahlmanin Opisto. Ilmoittautuminen Opiston kautta.