Podcast: Kesätoimittajana Puumala-lehdessä

Podcast – Kesätoimittajana Puumalassa

Työskentelin kesän 2022 Puumala-lehdessä kesätoimittajana ja -kuvaajana. Läheisiäni kiinnosti kovasti, miten kesä sujuu, joten päätin kertoa kaikille yhteisesti kuulumiseni podcastissa.Projektit

Projektit

POCS – Photography Online Course for Scientists

POCS on Aalto yliopistossa opiskeleville ja työskenteleville tehty itsenäisesti opiskeltava valokuvauksen verkkokurssi. Sen tavoite on auttaa tutkijoita ja opiskelijoita kokoamaan kuvapankki kuvista oman työn esittelyä varten.

  • 29 opetusvideota, jotka on jaettu loogisesti eteneväksi kokonaisuudeksi (1-4 Moduulia).
  • 19 kuvaustehtävää, jotka voi soveltaa omaan tutkimustyöhön.
  • 12 monivalintatehtävää, joiden avulla voi tarkistaa, mitä muistaa opetusvideoista.
  • ”Takeaways” opetusvideoiden osana kokoavat kunkin videon kolme tärkeintä asiaa listaksi.
  • Itsearviointilomakkeen, joka auttaa itsenäisen opiskelusi etenemisen arvioinnissa.

LUE LISÄÄ

FOTARIT – Kuvaa parempia kuvia puhelimella

Fotarit on YLE:n tuottama hyvän fiiliksen valokuvausohjelma, joka innostaa ja opettaa ottamaan parempia valokuvia puhelimella.
Fotareissa neljä nuorta opiskelee valokuvausta yhdessä valokuvauksen ammattilaisen Tiina Puputin kanssa. Ohjelma koostuu kymmenestä jaksosta. Jokaisessa jaksossa on eri aihe ja ne kuvataan eri paikoissa, jotka ovat aina yllätys nuorille. Ohjelma on suunnattu 9-13 vuotiaille.

LUE LISÄÄ

Kesätoimittajana ja -kuvaajana Puumala-lehdessä

“Kesäksi Saimaan rannalle ja hienojen pyöräreittien varrelle. Tämä oli ensimmäinen ajatukseni, kun näin Puumala-lehden työnhakuilmoituksen. Samaan aikaan ymmärsin, että kesätyöpaikka on minulle mahdollisuus tutkia valokuvausta ja tekstin tuottamista uudesta näkökulmasta.”

KUVIAARTIKKELITPODCAST