Hetken kuvia

“The Decisive Moment is the simultaneous recognition, in a fraction of a second,
of the significance of an event as well as the precise organization of forms which gives that event its proper expression.” 
(Henri Cartier-Bresson)

Tiina Puputti on jo vuosia ihaillut Cartier-Bressonin ratkaisevan hetken –valokuvia ja tutkinut niiden teemoja, aiheita, ilmaisua ja sommitteluja. Hetken kuvia –valokuvanäyttely on kunnianosoitus mestarille.

Nuoret leijonat – Jääkiekon maailmanmestarit 2016

Suomen Nuoret Leijonat kruunattiin jääkiekon nuorten maailmanmestareiksi tammikuussa 2016, kun joukkue kaatoi finaaliottelussa Venäjän. Pelipäivä on pelaajan juhlapäivä, ja peliin huipentuu taustalla tehty työ. Valokuvaaja Tiina Puputilla oli ainutlaatuinen mahdollisuus seurata joukkueen matkaa kohti kultaa koko maailmanmestaruuskilpailujen ajan.

Puputin näyttely kertoo Nuorten Leijonien matkasta enemmän symbolisesti kuin urheilukuvamaisesti. Sarja on visuaalinen kuvitus siitä myönteisestä energiasta, keskittyneisyydestä, periksiantamattomuudesta ja iloisuudesta, jolla Nuoret Leijonat menivät kovempaa, korkeammalle – kultaan. Ja valloittivat samalla suomalaisten sydämet.