Miljööhenkilökuvausta vaihtuvilla teemoilla Helsingissä 20. – 23.07.2020

Jos tavoitteesi on kuvata valokuvauksellisempia ja eri tyylisiä kuvia ihmisistä visuaalisesti erilaisissa ympäristöissä, on tämä valokuvauksen kesäkurssi sinua varten.

Kurssilla läpikäydyt teemat perustuvat viitteellisesti muutamiin valokuva- ja taidehistorian eri vuosikymmenillä vallinneisiin tyylisuuntiin, joissa näkyvät myös sen hetkisen maailman tila ja tapahtumat. Kurssi sisältää luentoja ja demonstraatioita eri teemoista sekä työpajatyöskentelyä. Lisäksi kurssiin kuuluvat yhteiset kuvapalautekeskustelut. Luennoilla käydään läpi kuvaesimerkein kutakin teemaa ja käytännönläheisissä kuvausdemonstraatioissa havainnollistetaan, kuinka mm. vallitsevan valon näkemisellä ja ymmärtämisellä, erilaisilla valokuvailmaisun keinoilla ja omien lisävalonlähteiden käytöllä luodaan teemallisia valokuvia, joissa valittu tyylisuunta näkyy.

Kurssi soveltuu valokuvausharrastuksessaan jo hieman pidemmälle ehtineelle, joka haluaa päivittää tietojaan ja oppia uusia asioita kehittyäkseen. Oletuksena on, että kurssilaiset hallitsevat kameran käytön ja valokuvauksen perusteet sekä ovat mahdollisesti käyttäneet lisävalonlähteitä miljöövalokuvauksessa.

Kurssilaisilla tulee olla mukanaan oma kuvauskalusto:
• kuvauskalusto
• valaisukalusto
• kannettava tietokone ja jokin kuvankäsittelyohjelma kuvien viimeistelyyn

Kurssin hinta: 320,00