Tapahtumia ja tunteita –katuvalokuvauksen työpaja

Hangossa lauantaina 31.8.2019

Hangonpäivät, Muinaistulien yö, itse kaupunki, rannat, meri, luonto ja elokuun pimenevät illat luovat ainutlaatuiset puitteet Hetken kuvia –katuvalokuvauksen kurssille.

Tällä katuvalokuvauksen –kurssilla tutkitaan, kuinka tapahtumien keskellä kaupungissa, rannoilla, meren äärellä, luonnon keskellä tai elokuun pimenevissä illoissa otetaan kuvia, joissa on tapahtumia ja tunteita sekä valoa ja varjoa.

Kurssi koostuu alkuintrosta, jossa inspiroidutaan visuaalisesti ja sitten lähdetään kuvaamaan Hangon kaduille keskelle vilinää, hulinaa ja ihmisiä. Päivän päätteeksi pidetään yhdessä kuvakatselmus ja -palaute.

 

Kurssin hinta: 50,00 (sis. alv. 24%)

Ilmoittautuminen viimeistään pe 16.8.2019 mennessä: hankofotofestival (at) gmail.com

30.8.–1.9. Hangonpäivät ja Muinaistulien yö

Elokuun viimeisenä lauantaina syttyvät muinaistulet tulet luovat ainutlaatuisen tunnelman ja samana viikonloppuna vietetään myös kaupungin omaa tapahtuma, Hangonpäiviä. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä muinaistulien perinteitä yhdistettynä kulttuuritapahtumiin eri puolilla kaupunkia tekee viikonlopusta ainutlaatuisen kokemuksen kenelle tahansa.

 

30.8.-1.9. Le Petit Festival – kansainvälinen taidefestivaali
Kansainvälinen ainutlaatuinen monitaiteen festivaali järjestetään Hangossa viidettä kertaa. Ohjelmistossa on nykytanssia, teatteria, performanssia, valokuvaa, elokuvaa ja kuvataidetta.