Pyöräliiton pakkauskuvausten saldoa


Viime viikolla bloggasin siitä, kuinka teimme Viestinnällisen valokuvakourssin porukan kanssa talvisia kuvia Pyöräliitolle. Päivä oli innostava ja opettavainen meille kaikille, ja tässä nähtävissä, mitä saatiin porukalla aikaiseksi.

Pyöräliitto oli antanut meille tehtäväksi kuvata hyvällä ja iloisella tunnelmalla arkipyöräilyä talvisin, ja siten, että osassa kuvista on näkyvissä Helsinki tunnistettavana ympäristönä ja osassa ei.

Teemojamme kuvauspäivänä olivat perheen ja lapsien kuvaaminen pyöärilytunnelmissa sekä sosiaalinen kauupnkipyöräily kaverusten kesken. Lisäksi Pyöräliitolla on alkamassa uusi projekti Maahanmuuttajat pyörille, joten siihenkin tarvittiin kuvia.

Tavoitteiden ja teemojen lisäksi ohjeistin kurssilaiset siten, että jokaisesta setistä tehdään vähintään kolme erilaista visualistointia: yleiskuva, lähestymiskuva ja yksityiskohtakuva (tästä olen blogannut aiemmin Kamera-lehden blogissa.)

Koko porukka teki koko pitkän päivän töitä korkealla motivaatiolla, keskittyneisyydellä ja innolla. Samoin kaikki vapaaehtoiset mallit olivat mukana hienosti. Olen erittäin ylpeä porukan tekemisen meiningistä ja sitoutuneisuudesta tähän projektiin, koska useimmille tämä oli elämän ensimmäinen tämän kaltainen projekti. Varmasti me jokainen lähdimme tämän kuvauspäivän jälkeen koteihimme monta uutta kokemusta rikkaampana.

Kiitos kaikille 🙂

Seurallista ja sosiaalista citypyöräilyä kavereiden kesken (Kuvat: Pertti Laveri).Perheen voimin pyöräilemässä pakkassäässä (kuvat: Minna Palmén).Mukana perhepyöräilyssä myös pienimmät (kuvat: Tuula Salminen)…… ja vielä pienemmät (kuvat: Tuula Salminen)…Pyöräliiton uusi projekti Maahanmuuttajat pyörille starttaa näiden iloisten ihmisten tähdittämänä (kuvat: Kati Laszka).Illalla pyöräillessa välineet kunnossa ja tyytyväinen tunnelma. Näitäkään malleja ei paljon pakkanen ja edestakaisin ajelu haitanneet (kuva: Kati Laszka).Ja samasta setistä erilaista rajausta ja fiilistä(Kuva: Minna Palmén).