joulukortti_2016

Tänäkään vuonna en lähettänyt joulukortteja, enkä myöskään jakanut heijastimia. Itse olen kyllä pitänyt niitä ja huomaan, että ystävänikin huomioivat heijastumisensa seurassani ollessaan 🙂 Hyvä niin. Ei jäädä kukaan auton alle ainakaan sen takia, että ollaan ihan pimeitä.

Tänä vuonna halusin antaa aikaa. Olin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni tekemässä vapaaehtoistyötä Asuinyhteisö Kontu-kodissa Koukkuniemessä. Alkujännityksen ja pienen tutustumisen jälkeen luin pari tuntia ympärilleni istuneille vanhuksille joulutarinoita ja vanhoja sananparsia. Työ jatkuu vuodenvaihteen jälkeen: tiedossa on lisää lukemista, ulkoilua jne. Pianoa en ole luvannut soittaa. Laulamista voin harkita 🙂

Kun jo käytämme heijastimia ja olemme valaistuja, antakaamme siis tänä jouluna aikaa toisillemme. Yhteinen aika tärkeiden ihmisten kanssa on arvokasta.

Hyvää Joulun aikaa Sinulle ja läheisillesi. Valoisaa ja kuvarikasta Uutta Vuotta. Käytetään aikamme myös silloin hyvin.