Pinterest, potretti ja pilvinen päivä, osa 1 julkaistiin viime viikolla Kamera-lehden blogissa. Siinä havainnollistin, millaisia asioita huomioin näiden kuvien valaisussa, kun kuvauspäivä oli pilvinen. Samoin kerroin siitä, että siirryin tälle vuosituhannelle ideakuvien keräämisessä 🙂

Olen nyt fiilistellyt useita kertoja miljöössä laajakulmaisen objektiivin kanssa, joten tällä kertaa valitsin kuvaukseen kiinteän 85 millisen (Canon EF 85mm 1.2L) . Lisäksi minulla oli käytössäni kevyt valaisukalusto. Kaikissa kuvisssa käytin valaisuun yhtä Canon Speedlite 600 EX-RT–  salamalaitetta, jossa oli valonmuokkajana valkea, läpimpuva sateenvarjo. Ja tämän setin pitämiseen pystyssä tarvittiin avustajanani ollutta Susannaa! Lisäksi mukanani oli Lastoliten Skylite Rapid -alumiinikehikko, johon oli kiinnitettynä musta kangas, jotta sain varjon haluamaani kohtaan.

Tässä blogissa lisää kuvia pilvisen päivän potrettisessiosta, ja myös lyhyt Behind the Scenes -video.

Kiitti mallina olleelle Jaakolle ja avustajana toimineelle Susannalle, joka myös kuvasi videopätkät 🙂

tiina_puputti_canon_nordic_28tiina_puputti_canon_nordic_16tiina_puputti_canon_nordic_23tiina_puputti_canon_nordic_30tiina_puputti_canon_nordic_02tiina_puputti_canon_nordic_27tiina_puputti_canon_nordic_31tiina_puputti_canon_nordic_26tiina_puputti_canon_nordic_04tiina_puputti_canon_nordic_29tiina_puputti_canon_nordic_08tiina_puputti_canon_nordic_03tiina_puputti_canon_nordic_06tiina_puputti_canon_nordic_09