Kamerablogi_Tiina_Puputti-1

Kamera-lehden digilehden vastaava toimittaja Minna Jerrman soitti minulle viime vuoden lopulla ja kysyi lähtisinkö bloggariksi uusituille Kamera-lehden sivuille ja uuteen digilehteen. Minun ei tarvinnut kauaa miettiä, koska olihan tämä taas uusi haaste ja uusi kokeilu. Ajatukseni blogista tiivistyi siihen, että bloggaan “valokuvaukseen liittyvistä ilmiöistä, ihmisistä, kuvista ja kommelluksista – niistä asioista, jotka ovat saaneet minut pohtimaan, tekemään uusia oivalluksia, ja jotka koen tärkeiksi ja jakamisen arvoisiksi.” Rajaus on mielestäni riittävän laaja, ettei se sido minua liian tiukasti mihinkään. Ja yritän myös pitää Kamera-lehden blogin hieman erilaisena kuin omani.

Bloggariksi lupautumiseen asti kaikki olikin helppoa, ensimmäinen haaste tuli siitä, kun aloin miettiä ekan blogin aihetta. Mutta elämä kuljettaa ja aihe, sekä siihen liittyvät kuvat tulivat vastaan. Oliko ensin kuva vai ajatus tekstistä, on mielenkiintoinen pohdinta näin jälkeenpäin… luulen niiden leijailleen mieleeni melko yhtä aikaa. Kuva on otettu ennen joulua tekemälläni lomamatkalla New Yorkissa. Mutta nyt blogi on julkaistu, ja seuraava sitten noin kuukauden päästä. Käy tutustumassa blogiin, ja samalla myös Asko Vivolinin, Peter Forsgårdin ja nimimerkki Väärän Kurkun blogeihin. Ja tännekin piakkoin jotain uutta 🙂