Itsenäisyyspäiävän iltana otin kameran mukaani ja lähdin kävelylle Tampereen kaduille. Ajattelin käydä vähän harjoittelemassa ja fiilistelemässä pimeässä kuvaamista, koska seuraavana päivänä olin osallistumassa Canonin järjestämälle kuvakävelylle Helsingin keskustassa. Kuvakävelyn teemoina olivat pimeys, valot ja varjot.

Oli mielenkiintoista lähteä pimeyteen ja sateeseen, kun yleensä yritän toimia siten, että lopullisesta kuvasta tulisi mahdollisimman painokelpoinen, eikä kuva-alalla olisi umpimustia kohtia 🙂 Samalla tietty saatoin fiilistellä myös Henri Cartier-Bressonia ja hänen ajatustaan “varastetuista hetkistä”. Olipa mielenkiintoinen kävely tarkkaillen öistä kaupunkia ja siellä “tapahtuvaa elämää”.

Mitä sitten seuraavana päivänä tapahtui? Itselläni se kävely meni enemmän sosiaalisuuden puolelle, kun oli niin kivaa nähdä tuttuja ja tavata uusia ihmisiä 🙂 Kiitos vielä kaikille 🙂
Mutta suurin osa kyllä kuvasikin, osallistujien kuvia voi käydä katsomassa Twitterissä #canonphotowalk
Mielenkiintoista tällä kerralla oli se, että “kokoonnuimme” kuvakävelyn jälkeisenä päivänä Twitteriin pariksi tunniksi: annoin palautetta kuvista, porukka seurasi ja kommentoi jne. (ja opin taas lisää Twitterin yms käytöstä 🙂 #oldschool Kuvakävely oli siis tällä kertaa mainio yhdistelmä todellista elämää ja virtuaalielämää 🙂

Canon_Photowalk_ryhmäPuputti_photowalk_01Puputti_photowalk_02Puputti_photowalk_11

Puputti_photowalk_03Puputti_photowalk_04Puputti_photowalk_07Puputti_photowalk_09Puputti_photowalk_08