puputti_photowalk_ryhmä

Pääsin eilen pitkästä aikaa töihin Tampereelle 🙂 Olipa hassua lähteä töihin jalkaisin junan tai auton sijasta. Tähänhän voisi vallan tottua 🙂

Eilen siis tallusteltiin Photowalk Tampereen keskustan maisemissa oikein kunnon porukan voimin. Välillä ihan piti vilkuilla eri suuntiin ja pysähdellä, että kaikki pysyivät samalla reitillä. Mutta mukavaa oli, ja olisi voitu viettää pidempikin aika yhdessä. Kuvakävelyn lisäksi ehdittiin illan päätteeksi katsoa vain yksi kuva kultakin.

Kiitoksia vain kaikille osallistuneille – oli mukavaa tavata taas paljon uusia ihmisiä. Kiitos myös tapahtuman järjestämisestä Canonille ja RajalaProShopille. Rajalan Hanna ja Päivi emännöivät hienosti iltaa, ja ainakin Hanna taisi pitkästä aikaa innostua kuvaamisesta, kun siihen malliin hän antoi kameran laulaa 🙂

Viikon päästä Ouluun – hauskaa nähdä, miltä Oulu näyttää objektiivin läpi meillä kullakin 🙂

Käy katsomassa osallistujen kuvia Facebookista.

Täältä voit lukea aiemmin keväällä järjestetystä #suomenoja #photowalk #canonkevat -tapahtumasta.

Täällä on puolestaan kesäkuun alussa olleesta #kännykkäpose with Pylkkö&Puputti -tapahtumasta tarkemmin.

Itse en oikein ehtinyt keskittyä kuvaamiseen, kun aika meni jutustellessa. Katsoin kuitenkin ottamani kuvat läpi – ensimmäinen kuva on vuosia vanha, ja se toimi eilen kävelyn teemakuvana aloituksessamme. Jälkimmäinen on otettu eilen. Väriä syksyyn 🙂

puputti_kuvapari