xmas

Tässä joulukorttini ja lahjani Sinulle ystäväni. Toivon, että voit viettää joulun perheesi ja ystäviesi kanssa.

Vuosi sitten jouduin auton töytäisemäksi pimeänä iltana, eikä minulla ollut heijastinta. Olin onnekas, koska sain vain haavan päähäni ja “puuselän”. Pystyin viettämään joulun perheeni kanssa sairaalan sijasta.

Syksyllä luin surullisena mediasta, kuinka lapsia on kiusattu siitä, että he käyttävät heijastimia. Kuulin myös erään Esko Valtaojan haastattelun, jossa hän kehotti katsomaan tulevaisuuteen ja painotti lasten merkitystä.

valtaoja

Lapsissa on tulevaisuus – 19.12. oli lvuoden pimein päivä ja menin silloin Tampereen Kansainväliseen kouluun vierailulle, koska halusin kertoa heille onnettomuudestani ja siitä, kuinka tärkeää on käyttää heijastimia. Toiveeni on, että lapset ovat meitä vanhempia viisaampia. Että he ymmärtävät, että on tärkeää olla valollinen. Vierailuni luokassa 5 B oli upea: lapset kuuntelivat, he osallistuivat, he kyselivät ja he auttoviat minua vaikeissa englanninkielisissä sanoissa. Kiitos opettaja Miika Lehtovaaralle, että sain tulla vierailulle.

heijastintempaus10heijastintempaus9heijastintempaus8

Vaikka minun suosikkiheijastimeni onkin klassinen lumihiutale, ajattelin, etteivät lapset ehkä ajattele niin… narussa roikkuva heijastin sotkeentuu, jää kiinni ja repii vaatteet. Epämiellyttävää. Löysinkin netistä siistin B’Seenin, joka on vilkkuva LED-valo. Se oli tosi makea! Ja helppo kiinnittää reppuun tai talvitakin vetoketjuun.

heijastintempaus6

Niinpä joulupukki jakoi välkkyvät valot jokaiselle ja toivotti heille Välkkyvää Joulua.

heijastintempaus5heijastintempaus3heijastintempaus4

Ja niinhän koko porukka välkkyi ja oli valollisempi 🙂 🙂 🙂

heijastintempaus2

Be Brighter and BLINK!

heijastintempaus1

Välkkyvää Joulua ja Valollista Uutta Vuotta 2015!

be_brighter4