Palasin viikko sitten muutaman päivän matkalta Bergamosta, Italiasta. Olin siellä ystävieni kanssa viettämässä laatuaikaa valokuvauksen parissa. Kuvausten väliin mahtui myös kävelyä ympäriä kaupunkia ja ympärillä olevien tapahtumien havainnointia. Minusta on ihanaa vain kävellä ympäriinsä reissusssa ja katsella, mitä ympärillä tapahtuu. Silloin näkee mitä erilaisempia ihmisiä, tapahtumia, paikkoja, yksityiskohtia… Jo pelkästään katsominen innostaa ja inspiroi 🙂

Ja kenen kanssa siis olin Bergamossa? –Tutki aiempi blogini 🙂

puputti_bergamo-11puputti_bergamo-2puputti_bergamo-1puputti_bergamo-4puputti_bergamo-5puputti_bergamo-3puputti_bergamo-7puputti_bergamo-15puputti_bergamo-23puputti_bergamo-21puputti_bergamo-12puputti_bergamo-13puputti_bergamo-8puputti_bergamo-18puputti_bergamo-16puputti_bergamo-20puputti_bergamo-22puputti_bergamo-14puputti_bergamo-10puputti_bergamo-6puputti_bergamo-17