IMG_9308

Maanantaina pidettu Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n Kevätpäivitys toi minulle lisää tietoa videokuvaamisesta ja samalla aimo yllätyksen. Valo ja valaisu -kirja nähtiin niin merkittävänä ammattivalokuvaajien järjestössä, että se toi minulle Vuoden SAVlainen -palkinnon. Tuntui hienolta, että ammattikuvaajien yhdistys nosti kirjan näin arvokkaasti. Olin otettu ja iloinen asiasta 🙂 Sami Reivisen ottamassa kuvassa liiton toiminnanjohtaja Anna Kaleva-Tsagklas, minä ja puheenjohtaja Juha Harju.

Vuoden SAVlainen –palkinto on Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n vuosittain myöntämä palkinto. Palkinto myönnetään järjestön jäsenelle jostain merkittävästä ammativalokuvausta tai koko liiton toimintaa edistävästä asiasta. Anne Yrjänä ja Anu Sundell saivat ensimmäisen palkinnon vuonna 2013 “Hetki Unelmaa” -projektin alkuunpanijoina.

Kiertopalkinto on minusta hieno ja se on nyt työhuoneessani.

kuva