Kohti kevättä mennään ja samalla kohti Suomen Ammattivalokuvaajien Kevätpäivitystä. Olen kehitellyt teemaa jo syksystä lähtien ja se alkoi hahmottua nopeasti: törmäsin kaikkialla videoiden tekemiseen. Tästä lähtikin sitten idea Kevätpäivitykseen – Still or live. Teeman kautta valikoituivat esiintyjät.

Jyrki Vesa on pitkän linjan lehtikuvaaja, joka tekee nykyään lähes ainoastaan yritysvideoita. Johanna Uusitalo on puolestaan muotokuvaaja, joka on soveltanut videota mm. hääkuvauspaketeissa. Kevätpäivityksessä Johanna sekä kertoo työskentelystä että myös demoaa käyttämäänsä Animoto -softaa.

Lisäksi kuin sattumalta Masterclass testasi viimeisimmässä työpajassa Canonin C100 -videokameraa ja teki videota perhekuvauksen yhteydessä. Samalla testattiin Dedolightin LEDejä videon valaisussa. Myös tämä on nähtävissä Kevätpäivityksessä.

Jyrkin ja Johannan esitysten lisäksihän Olli Turtiainen Canonilta puhuu myös yleisesti videoiden tekemisestä. Ja kuten alla olevasta kuvasta näkyy, Sami Reivinen on investoinut myös äänipuoleen. Myös nämä laitteet nähtävissä Kevätpäivityksessä. Tämän kevään Kevätpäivitys kietoutuu videon ympärille. Sisältö on minusta mielenkiintoinen ja kattava. Odotan tapahtumaa jo innolla 🙂

Katso ennakkovideo Youtubesta.

Kevätpäivitys Tampereella maanantaina 31.3.2014 klo 10 alkaen samassa paikassa kuin ennenkin!

Tunnelmia Kevätpäivityksestä viime vuodelta blogissa ja viime keväänä tehty video.

kevätpäivitys Tehtiin eilen Samin ja Markon kanssa taas video… ja hauskaahan meillä oli taas kerran 🙂 Kiitti pojat yhteistyöstä!

kevätpäivitys2