Olin viime perjantain kuvakävelyllä Tukholmassa. Ykköskohteena oli vierailla Fotografiskassa ja toisena juttuna oli kuvailla kaupungilla ja testata Canon EOS 6D:n GPS-toimintoa. Siinä samalla tuli sitten nautittua kahvit Vanhassa Kaupungissa, käytyä muutamissa putiikeissa ja fiilisteltyä Sodermalmilla. Lisää näyttelytunnelmia myöhemmin blogissa.

Seuraa minua nyt Tukholman kaduilla – kadun kulkijat liikkeellä.

tiina_puputti-1tiina_puputti-2tiina_puputti-3tiina_puputti-4tiina_puputti-5tiina_puputti-6tiina_puputti-7tiina_puputti-8tiina_puputti-9tiina_puputti-10tiina_puputti-11tiina_puputti-12tiina_puputti-13Kameran GPS-toiminto näyttää kuvatiedostossa tiedon, missä kuva on otettu. Canon MapUtility näyttää yllä olevien kuvien ottopaikkojen sijannit näin Tukholman kartalla.

Varsin hauska toiminto – voit katsoa jälkeenpäin kartalta, missä on seikkaillut 🙂 Työkuvauksissa ominaisuudesta on myös hyötyä –tämä tuli vastaani mm. siinä, kun dokumentoidaan metsän kasvua useiden vuosien aikana. Toiminto kuluttaa jonkin verran enemmän akkua. Itselläni yksi akku kesti koko kuvausajan, eli sen aikaa kun risteilylaiva pysähtyy Tukholman satamassa 🙂

Kuvankaappaus 2013-11-10 kello 16.38.22Kuvankaappaus 2013-11-10 kello 16.39.11