Tapasin Davide Ceratin ensimmäisen kerran vuonna 2006 Bourbon-Lancyssa, Ranskassa. Olimme molemmat osallistuneet Muotokuvan kesä -tapahtumaan, joka on Bourbon-Lancyn kaupungin ja idean isän Gérald Cimetièren ideoima kilpailu. Aivan ihana idea kaiken kaikkiaan: kuvat printataan suuriksi vedoksiksi ja ne asetetaan näytteille ympäri suloista vanhaaa ranskalaiskylää. Siellä voi sitten kävellä puistoissa ja vanhojen talojen välisillä kujilla ja ihastella kauniita valokuvia. Mahtava idea!

Sain mahdollisuuden tavata Daviden uudelleen vuosi sitten järjestetyssä kansainvälisessä kongressissa Lyonissa ja jutella hänen kanssaan enemmän. Tällöin syntyi idea artikkelin kirjoittamisesta Kamera-lehteen. Juttu julkaistiinkin lehdessä viime syksynä.

Ihailen paljon Daviden intoa, hänen monipuolista osaamistaan ja silmäänsä kauneudelle. Voit lukea artikkelin tästä.