Tampereella on kesän aikana mahdollisuus vierailla suomalaista muotokuvaa esittelevässä näyttelyssä Finlaysonin alueella Galleria Nottbeckissa. Näyttely on 27 valokuvaajan yhteisnäyttely, jonka on koonnut Nina Tiitto Ninan Kuvamaailmasta.

Osallistuin näyttelyyn kolmella kuvalla, jotka ovat osa Jypin naisten jääkiekkojoukkueelle tekemääni vuosikalenteria.

 

 

Näyttely on avoinna 2.7.-6.8.2011, maanantaista lauantaihin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18-

Galleria Nottbeckin osoite on: Finlaysonin alue, Satakunnankatu 18.

 

Avajaiset pidettiin heinäkuun ensimmäisenä päivänä helteisissä olosuhteissa. Alla olevassa kuvassa olen avajaistunnelmissa. Kuvan minusta otti Jarmo Glader, kun itse lähdin kotoa niin vauhdilla, että kamera jäi kyydistä. Lisää avajaistunnelmia tapahtuman Facebook-sivuilta.