Kuuman alkukesän mainingeissa syntyi idea kesäisestä kuvakisaststa ja mieleeni juolahti yhteistyö paikallisen Kaupunkilehti Torin kanssa. Lenkillä syntynyt idea jalostui Torin toimitusjohtajan Mervi Juutilaisen, päätoimittaja Sasu Karjalaisen ja tuottaja Armi Niemelän kanssa yhteistyössä kaikille avoimeksi kesäiseksi valokuvakilpailuksi. Tori -nimen ja siihen liittyen mielikuvien perusteella nimeksi kisalle tuli “Kaupungin kesäkulmilla”. Ajatuksena oli, millaisia tunnelmia, fiiliksiä, tarinoita ja ihmisiä kesäisillä kaupungin kaduilla liikkuu ja näkyy vai tapahtuuko kesällä kaikki vain mökeillä ja maaseudulla.. Pääpalkintona on tietenkin VaVin järjestämä valokuvauskurssi tulevana syksynä.

Kilpailu on kaikille avoin ja kuvat voi toimittaa osoitteeseen: tori.palaute@torilehti.fi 8.8. 2011 mennessä.

Kilpailun raadissa ovat edustaja Tori-lehdestä, Vuoden Muotokuvaajaksi valittu tamperelainen valokuvaaja Irina Kolomijets Valokuvaamo Luovasta sekä minä. Kilpailun parhaat kuvat valitaan heti elokuun alussa ja voittajille ilmoitetaan asiasta pikimmiten.

 

Innolla odotan kauniita ilmoja kesälle, jotta elokuussa saamme ihailla hienoja otoksia kaupungin kesäkulmilta..

Aurinkoa kaikille 🙂