Kuvaa kätevästi käsisalamoilla 4.-6.5.2018 Tampereella

Kesän kuvaukset edessä ja käsissäsi kaksi tai useampi käsisalama – kuinka käyttää niitä henkilökuvauksessa erilaisissa valo-olosuhteissa? Kuinka valaista henkilöä tai henkilöitä? Millaisia valonmuokkaajia käyttäisin? Entä kuinka valaisen kuvausmiljöötäkin?

Kurssikuvaus
Tällä viikonloppukurssilla havainnollistetaan käytännönläheisin kuvausdemoin, kuinka käytetään miljööhenkilökuvauksessa yhtä tai useampaa käsisalamaa erilaisissa vallitsevan valon valo-olosuhteissa. Lisäksi havainnollistetaan sitä, kuinka tarvittaessa muokataan myös kuvausmiljöön vallitsevaa valoa. Ja kun henkilökuvauksesta on kyse, niin tietenkin huomioidaan myös mallin ohjaaminen ja asettelu kuvaan tavoitellun viestin ja tunnelman aikaansaamiseksi!

Kuvausdemojen lisäksi kurssilla on työpajamaista kuvaustyöskentelyä yksin tai pienryhmissä,
ja tietenkin myös kuvapalautetta kursseilla tehdyistä kuvista.

Kurssilaisilla tulee olla mukanaan oma kuvauskalusto, valaisukalusto, kannettava tietokone ja jokin kuvankäsittelyohjelma kuvien viimeistelyyn.

Kurssin lopuksi saat vielä tehtävän, joka palautetaan Tiinalle noin viikon kuluttua kurssin päättymisestä. Tämän jälkeen pidetään kuvapalaute etänä Skypen välityksellä.

Tämä on kurssipaketti, jolla saat vinkkejä, verestystä ja puhtia kesän kuvauksiin!

Kurssipaikka Ahlman, Hallilantie 24, Tampere

Kurssimaksu 290 € sisältää pelkän opetuksen.
Majoitustilassa on yhteiskeittiö ja huoneissa jääkaappi. Lähimmät ruokakaupat ovat Turtolan Citymarket tai Koivistonkylän Prisma. Ahlmanin lähellä, n. 5 minuutin kävelynmatkan päässä, on Spoon brasserie -ravintola. http://www.spoonbrasserie.fi/

Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.