KATSO FOTARIT JA LEMMIKKIKUVAUS YLE AREENASTA

Fotarit 3 – lemmikkikuvauksen jaksoa tekemässä

Fotarit, lemmikkikuvaus ja Reipin tila Pirkkalassa.

Kävin Reipin tilalla edellisellä viikolla tutustumassa paikkoihin. Tietenkin ensisijaisesti siksi, että tiedän sitten oikeana kuvauspäivän, mitä eläimiä tilalla on ja missä teen kuvausdemon. Hyvä oli muutenkin käydä katsomassa eläimiä vähän lähempää, kun oikeastaan pelkään yleisesti vähän eläimiä… varsinkin suurikokoisia.

Olin katsonut ennakko Reipin tilan sivuilta, että mitä eläimiä siellä on ja huomioni oli kiinnittynyt minipossuun… no, kuva oli muutaman vuoden vanha ja minipossu-Nonparelli ei sitten lopulta ollutkaan kovin mini 🙂

Kaikki tilan hevoset, lampaat ja aasit oli hauskaa nähdä, mutta katselin niitä mieluummin aidan toiselta puolelta.. pihalla juoksentelivat koirat, eivätkä ne olleet niin isoja, joten niitä harkitsin lemmikkikuvauksen kohteiksi.. sitten pihalle asteli ylväästi Pasi -kissa. Meillä synkkasi heti, koska Pasi istui rauhallisesti tallin edustalla ja tutki siitä, mitä pihapiirissä tapahtui. Näytti siltä, että Pasi pysyisi paikoillaan sen ajan, mitä meillä yleensä meni kuvausdemojen kuvaamiseen… Pasista tuli siinä kohdassa ykköskandidaatti kuvattavaksi lemmikkikuvauksen demossa.

Mutta Pasiakin enemmän ihastuin – ihan muista syistä – Pörrö -pupuun. Rääpälemäisen pieni, pörröinen, pehmeä ja syötävän suloinen pikkupupu valloitti sydämeni ja olisin voinut rapsutella tyyppiä loppupäivän 🙂 Ja kaappasinkin samaisen tyypin heti syliini kuvauspäivänä. Ja tiesin, että muutkin Fotarit hurmaantuvat Pörröstä, niinkuin sitten tapahtuikin 🙂

Välilä tosin piti keskittyä valmistautumaan itse asiaan.

Nikke Nauravainen valmiina kuvauksiin!

Luulen, että lemmikkikuvauksen jaksoa varten saatiin todellakin riittävän palojn materiaalia, sen verran kuvauksellisia elämiet olivat (ja kiinnostuneita 🙂 ). Lisäksi saatiin upea sää: aurinko paistoi koko päivän!

Reipin Tilan puolesta Elle auttoi meitä siinä, kuinka kunkin eläimen kanssa toimittiin Nikke ja Elkku saivat hyviä vinkkejä, kuinka lapmaita ohjattiin sinne minne ne haluttiin.

Ketä kiinnostaa, ketä ei 🙂

Ja sama kuvateksti uudelleen 🙂

Jos edellisille malleille riitti ruoho, niin seuraavalle pitikin olla vähän hienompaa: kauraa kippoon ja kohti kuvauksia!

Vauhdikkaat tilanteet jatkuivat, kun kuvattavaksi asettui Hilla –koira… onneksi avustajia oli riittävästi.

Malli ei vielä tiedä, kuinka päin pitäisi olla…

Kun Fanni oli saanut oman vauhdikkaan mallinsa ikuistettua, oli aika pitää Pomppu –pupua paikoillaan ja auttaa Seelaa.

.. lopulta porkkanat toimivat… kukapa voisi herkkuja vastustaa 🙂

Olipa taas päivä! Miten oltiinkin niin onnekkeita, että saatiin näin hieno sää ja voitiin olla ulkona koko päivä. Reipin Tila oli upea paikka lemmikkikuvauksen jaksolle – lemmikkejä riitti kyllä kuvattavaksi! ja Elle oli superapuri. Hän tunsi eläimet ja tiesi niiden herkut.

Päivästä jäi hieno fiilis, oli siistiä jatkaa taas kohti seuraavaa päivää.

Minäkin pääsin kuvaamaan lemmikkejä puhelimella ennakkotutkimuspäivänä. Pysyin kyllä visusti aidan takana, kun kyseessä oli isommat eläimet… 🙂

Mut olihan nämä tyypit huikeita! Mikä paikka!