RYHMÄKUVAUKSEN JAKSO YLE AREENASSA

Fotarit 2 – ryhmäkuvauksen jaksoa tekemässä

Tervetuloa sirkukseen! – Tällä lauseella Fotarit -ohjelman nuoriso-osasto Nikke, Seela, Fanni ja Elkku pääsivät ryhmäkuvauksen pariin. Ei paikalla kylläkään ollut ihan koko sirkusta, mutta kolme taitavaa esiintyjää Sorin Sirkuksesta: Sohvi Silius, Tuuli Kontianen ja Jani Suihkonen. Oma hauska lisänsä tässä oli, että tunnen Sohvin äidin ja aikoinaan oli puhetta, että olisin kuvannut Sohvin ylioppilaskuvat, mutta en ollut kyseisenä ajankohtana Tampereella. Tapasin sitten Sohvin tässä yhteydessä!

Lisäksi me oltiin tekemässä tätä jaksoa hienossa paikassa: Nokialla Tehdas 108 –tiloissa. Siistiä, kun tällaisia yhteistyökumppaneita on niin lähellä.

Päivä alkoi ihmispyramidien ja jonglöörauksen ihmettelyllä ja sitten päästiinkin tositoimiin, eli ryhmäkuvaukseen.

Kovin montaa behind the scenes -kuvaa en ehtinyt päivän aikana ottaa, kun olin Fotareiden kanssa tekemässä ryhmäkuvia. Onneksi kuvausjärjestäjämme Ville ehti kuvata muutaman. Kiitos Ville Juvonen kuvista.

Niken kanssa mietitään, että milaisen ryhmäkuvan hän haluaa ottaa…

Ja sitten välillä tehdään kuvituskuvaa kuvausdemosta…

Kuvapalaute hoidettu, kuvaukset melkein päättyneet ja sitten on tietty jo perinteinen ryhmäkuva… Huippumeininkiä taas Fotarit!

Ja tietty myös se toinen perinteinen ryhmäkuva koko tiimistä. Kiitti taas kaikille päivästä!

Ja päästiin me kuvaan ohjaaja Ramin kanssa myös sirkustaiteilijoiden Sohvin, Tuulin ja Janin kanssa. Kiitos myös teille ja Sorin Sirkukselle mukana olemisesta!